Francia kedvesének szorít a szexi teniszező

Vágólapra másolva!
Napjaink egyik legszebb teniszezői között tartják számon a francia Tatiana Golovint. A világranglista 21. helyén álló csillag május óta nem lépett pályára hátsérülése miatt, így maradt ideje, hogy elutazzon Svájcba, s a helyszínen szorítson kedvesének, az "új Zidane-nak" kikiáltott középpályásnak, Samir Nasrinak.
Vágólapra másolva!

A francia Gala magazin április végén megjelent számában exkluzív fotósorozattal bizonyította, az Olimpique Marseille 20 éves középpályása, Samir Nasri, illetve a nőitenisz-világranglista élmezőnyéhez tartozó Tatiana Golovin a magánéletben egymásra találtak.

Golovin 2004-ben robbant be a teniszvilág elitmezőnyébe, az esztendőt akkor a 27. helyen zárta, tavaly pedig - köszönhetően eddigi két WTA-győzelmének Amelia Islanden és Portorozban - a 13. helyen végzett.

A legfrissebb ranglistán a 21. helyen áll, igaz, május óta hátsérülés gyötri, így kihagyta a Roland Garrost, s várhatóan nem indul Wimbledonban sem.

Maradt tehát ideje arra, hogy Svájcba utazzon, s ott legyen a francia válogatott mérkőzésein - erre bizonyítékképpen néhány fotót fel is tettek egyik szurkolói honlapjára.

Igaz, eddig mindössze 13 perc erejéig láthatta kedvesét, hiszen Raymond Domenech szövetségi kapitány ennyi lehetőséget adott Nasrinak Románia ellen.