Ki megy ma? - Hamann, Hariszteasz

Vágólapra másolva!
A Bologna védője, Cristian Zaccardo a Palermóba igazolt, a bolognaiak cserébe a palermóiak román játékosát, Vasile Valentin Nastasét kapták meg. A Leeds ausztrál csatára, Mark Viduka számára már csak az orvosi vizsgálat van hátra a Middlesbrough-nál.
Vágólapra másolva!

A Manchester United megszerezte a Barcelona 17 esztendős, nagy tehetségnek tartott védőjét, Gerard Pique-t. Az előző szezonban az Espanyolban szerepelt Jordi Cruyff a Bolton Wanderersnél szerepe próbajátékon.

A Hansa Rostock szerződtette a Schalke 04 nigériai csatárát, Victor Agalit. Az 1. FC Nürnberg a görög válogatott védőt, Mihalisz Kapsziszt szemelte ki. A Bayern München Dietmar Hamannt szeretné megkapni az FC Liverpooltól Owen Hargreavesért cserébe.

A Valencia megszerezte a Lazio két futballistáját, Stefano Fiorét és Bernardo Corradit. Az FC Bruges-től távozó perui csatárt, Andrés Mendozát a Werder Bremen és a Málaga is vinné.

A Newcastle United állítólag megegyezett a Manchester Uniteddel Nicky Butt leigazolása ügyében. A Charlton Athletic bejelentkezett az Aston Villa válogatott csatáráért, Darius Vassellért.

Az Everton a Werder Bremen görög válogatott csatárát, Angelosz Hariszteaszt szemelte ki. Az Olympique Marseille a Liverpool francia középpályásával, Bruno Cheyrou-val tárgyal.

A Southampton leigazolta a svéd Helsingborgs középpályását, Mikael Nilssont, aki az Eb-n alapembere volt a háromkoronásoknak. A Feyenoord a Hertha BSC belga középpályásával, Bart Goorral tárgyal.

Johan Mjällby, a svéd válogatott védője a Celtictől két évre leszerződött a Primera Divisionba, vagyis a legfelsőbb osztályba 39 év után visszajutott Levante csapatához.