Ki megy ma? - Hargreaves, Parlour

Vágólapra másolva!
Az Olympique Marseille horvát kapusa, Vedran Runje kölcsönbe visszatért egykori klubjához, a belga Standard Liege-hez. A Chelsea legújabb kiszemeltje a Benfica portugál középpályása, Tiago.
Vágólapra másolva!

A Bayern München angol középpályását, Owen Hargreavest a Middlesbrough szeretné hazacsábítani, de a csapat megkörnyékezte az Arsenal középpályását, Ray Parlourt is.

A Premiership újoncának, a Norwichnak a kapusa, Robert Green három évvel meghosszabbította szerződését. A Hertha BSC érdeklődik a brazil Sao Caetano középpályása, Gilberto iránt.

A Racing Santander az AEK Athén ciprusi támadóját Jannakisz Okkaszt szemelte ki. A Tottenham állítólag ötmillió fontot ajánlott a Chelsea két játékosáért, Joe Cole-ért és Geremiért. A Hannover megszerezte a Bayer Leverkusen harmadik számú kapusát, az ausztrál Frank Juricot.

A Málaga középpályását, Miguel Angelt a Liverpool szemelte ki. A Real Zaragoza szeretné kölcsönvenni a Barcelona középpályását, Andrés Iniestát. A Birminghamet két holland játékossal hozták kapcsolatba: az Inter szélsőjével, Andy van der Meydével, illetve a Chelsea védőjével, Mario Melchiottal.

A Juventus hamarosan megteheti ajánlatát az Udinesének a cseh Marek Jankulovskiért. A Stade Rennes a brazil Vitória Bahia védőjét, Adaíltont nézte ki magának. A Werder Bremen a brazil Santos középpályását, Diegót "üldözi".