Ki megy ma? - Hargreaves, Larsson

Vágólapra másolva!
A Bolton Wanderers érdeklődik a portugál válogatott balhátvédje, Nuno Valente iránt. Az FC Barcelona közel áll ahhoz, hogy leigazolja a svéd támadót, Henrik Larssont.
Vágólapra másolva!

A Chelsea román támadója, Adrian Mutu a Juventusba igazolhat. A Hamburger SV argentin csatára, Bernardo Romeo iránt több spanyol klub is érdeklődik. A Werder Bremen a spanyol Murcia dán válogatott középpályását, Daniel Jensent szeretné leigazolni. A Bayern München átadólistára tette angol középpályását, Owen Hargreavest.

Spanyol lapértesülések szerint a Manchester United hajlandó lenne eladni Ruud van Nistelrooyt a Real Madridnak, hogy az érte kapott pénzből megvegye az Everton támadóját, Wayne Rooney-t. A Chelsea francia középpályását, Emmanuel Petit-t a Birmingham City és a Fulham is kiszemelte. Az Aston Villa a skót Rangers ausztrál védőjét, Craig Moore-t szerezné meg. A Leeds United ír balhátvédjét, Ian Harte-ot a spanyol élvonalba frissen feljutott Levante szemelte ki.

Az RC Lens három új futballistát is igazolt: az FC Nantes-tól Nicolas Gillet érkezett, a Monacótól Eric Cubilier-t szerezték meg, a Bastiától pedig a brazil Hiltont szerződtették. Az Olympique Marseille a brazil Flamengo középpályásával, Felipével erősítene.

A svéd újságok szerint az Internazionale érdeklődik a háromkoronás válogatott balhátvédje, Erik Edman iránt. A Serie A-ba frissen feljutott Messina elsősorban csatárt szeretne igazolni, kiszemeltjei között ott van a Sampdoria japán focistája, Janagiszava Acusi, illetve az Atalanta horvát labdarúgója, Davor Vugrinec. Az RC Strasbourg megszerezte a Lens csatárát, Dagui Bakarit, illetve a Troyes kapusát, Stéphane Cassard-t.