Nedved a Juventushoz csábítja Heinzet

Vágólapra másolva!
A cseh futballisták kitűnő teljesítménye a portugáliai Európa-bajnokságon nem hagyta hidegen a vezető európai klubok menedzsereit, akik máris kivetették hálóikat a legjobbakra. Prágai források szerint a legnagyobb érdeklődés Marek Heinz, a Banik Ostrava 27 éves csatára iránt mutatkozik meg.
Vágólapra másolva!

"Eddig a portugál Sporting Lisboa, a spanyol Atlético Madrid, a görög Olimpiakosz Pireusz, a német Borussia Mönchengladbach és az angol Everton, illetve a skót Celtic Glasgow tett konkrét ajánlatot" - közölte a kontinensviadalon a lettek ellen győztes találatot, a németekkel szemben pedig gyönyörű szabadrúgásgólt szerző ballábas támadó klubja, amely 630 millió forintnak megfelelő összegért hajlandó lenne megválni tőle.

A rendkívül jó rúgótechnikájú játékost Torinóba próbálja csábítani válogatottbeli csapattársa, az aranylabdás Pavel Nedved, mivel a Juventus vezetői állítólag arra kérték, hogy ez ügyben vesse latba tekintélyét. Nedveddel kapcsolatos az hír, hogy a Roman Abramovics fémjelezte Chelsea újra megkereste, ő azonban véglegesen elutasította a londoniak ajánlatát, akik állítólag évi nyolcmillió fontos álomszerződést kínáltak neki.

Könnyen elképzelhető, hogy a Juventushoz szerződik Marek Jankulovski is, az Udinese ballábas hátvédje. Érte négymillió eurót kínálnak, ráadásul a középpályás Matteo Brighit is átadnák az udineieknek. Harry Redknapp, a brit Portsmouth edzője Karel Poborskyra hajt, de a fantasztikus formában lévő szélső ismét megerősítette, hogy hazájában, a Sparta Prahában szeretné befejezni pályafutását.

Jan Kollert a török Besiktas nézte ki magának, de a hórihorgas csatár egyelőre nem akar távozni a német Borussia Dortmundból. Milan Baros, az Európa-bajnokság eddigi legeredményesebb góllövője szintén több ajánlatot kapott, a 22 éves csatár azonban kijelentette, hogy jelenleg csak a válogatott sikere érdekli, így minden mással csak a torna után kíván foglalkozni.

Rehhagel: Csehország esélyesebb/euro2004/20040629elozetes.html?pIdx=2A cseh siker milliókat hoz a szövetségnek/euro2004/20040629elozetes.html?pIdx=3