Perez szerint Beckham csak repked

Vágólapra másolva!
Florentino Perez szerint David Beckham magának köszönheti, hogy nem készült fel tökéletesen a portugáliai labdarúgó Európa-bajnokságra. A Real Madrid június 12-én leköszönt elnöke kijelentette, hogy a klub nem okolható ezért, a középpályásnak inkább magával kellene elszámolnia.
Vágólapra másolva!

Olvasson Eb-naplókat!

"Egyetértünk abban, hogy nem volt teljesen fitt. De ne hibáztasson bennünket, hiszen megadtuk a lehetőséget arra, hogy felkészüljön. Például a karácsonyi szünetet is kihasználhatta volna az edzésekre, de nem törődött ezzel. Ráadásul többször előfordult, hogy pihenés helyett összevissza repkedett Anglia és Madrid között" - mondta a júliusi elnökválasztásra készülő Perez.

Beckham győzött

Mi volt az Eb eddigi legnagyobb eseménye?
Olvasóink így szavaztak:
- Beckham 11-ese 6307 43,0 %
- Totti köpése 2888 19,7
- Raúlék kiesése 2443 16,6 %
- Larsson csukafejese 1855 12,6 %
- Advocaat taktikája 663 4,5 %
- Desailly luftja 527 3,6 %
Összesen: 14683 szavazat

Beckhamtől

Az angol középpályás korábban úgy nyilatkozott, azért is szerepelt a vártnál gyengébben az Eb-n, mert a Real Madridnál nem törődtek azzal, hogy a játékosok többsége júniusra jó formába kerüljön, sokkal inkább a rosszul sikerült bajnoki hajrával foglalkoztak.

"Manchesterben sokkal többet foglalkoztunk a kondíciónkkal, de sajnos a spanyol bajnokságban más módszereket követnek" - jegyezte meg az angol válogatott csapatkapitánya.