Ki megy ma? - Bulikin, Maniche

Vágólapra másolva!
Az FC Metz leigazolta a Lille OSC kapusát, Grégory Wimbée-t. A Valencia az AC Parma olasz utánpótlás-válogatott védőjét, Emiliano Morettit szemelte ki. Az Atlético Madrid csapatkapitánya, Carlos Aguilera egy évvel meghosszabbította szerződését.
Vágólapra másolva!

A Real Betis a brazil Sao Paulo középpályásával, Diego Tardellivel tárgyal. Az Everton szeretné leigazolni a Chievo Verona válogatott középpályását, Simone Perrottát. A Parma középpályását, Simone Baronét a Sampdoria szemelte ki.

A Bayer Leverkusen elismerte, hogy érdeklődik a brazil középhátvéd, Roque Júnior iránt. A Deportivo közel áll ahhoz, hogy megszerezze a portugál válogatott középpályást, Maniche-t az FC Portótól.

Az AS Monaco olasz védője, Josef Oshadogan egy évvel meghosszabbította szerződését. A Grazer AK szerződtette a Hansa Rostock osztrák középpályását, Gernot Plasneggert. A Hannover leigazolta a svájci Young Boys brazil csatárát, Leandrót.

Az orosz válogatott csatárt, Dmitrij Bulikint az Everton és a Sochaux is csábítja. Az 1. FC Nürnberg érdeklődik a lett támadó, Andrejs Prohorenkovs iránt. A Bordeaux kapusát, Ulrich Ramét az Espanyol szemelte ki.