Beckham a Realt és a lesifotósokat okolja

Vágólapra másolva!
David Beckham szerint a magánéletében való vájkálások és a Real Madridnál folyó edzésmunka miatt játszott nem megfelelő formában a portugáliai labdarúgó Európa-bajnokságon.
Vágólapra másolva!

Olvasson Eb-naplókat!

Az angol válogatott csapatkapitánya két fontos büntetőt is elhibázott a tornán, a másodikat éppen a házigazda elleni csütörtöki negyeddöntőben, és csapata részben emiatt búcsúzott. A kiválóság úgy véli, Spanyolországban már elfogadhatatlan mértékben üldözik őt a lesifotósok:

"A hányszor elhagyom a házat, négy-öt tömött kocsi követ. Azt is figyelik, miként játszom a gyerekeimmel. Amíg Manchesterben éltem, nyugodtam elgyalogolhattam a pályáig a családommal, ám Madridban ez lehetetlen."

Beckham azt is megjegyezte: egy szó sem igaz azokból a történetekből, miszerint különféle hölgyekkel került volna intim kapcsolatba: "Nagyon durvák és sértőek ezek a cikkek, hiszen gyermekeim vannak."

Az angol középpályás szerint azért is szerepelt a vártnál gyengébben az Eb-n, mert a Real Madridnál nem törődtek azzal, hogy a játékosok többsége júniusra jó formába kerüljön, sokkal inkább a rosszul sikerült bajnoki hajrával volt mindenki elfoglalva.

Beckham a sok bosszúság ellenére úgy fogalmazott, nem kívánja elhagyni Madridot. Ezzel egy csapásra cáfolta azokat az értesüléseket, miszerint a Chelsea-be tartana.