Ki megy ma? - Rooney, Luis Fabiano

Vágólapra másolva!
A másodosztályú Ipswich Town csatárát, Marcus Bentet az Everton és a Portsmouth is csábítja. A Premier League újonca, a Norwich City az uruguayi Gustavo Poyettel tárgyal. A Lille OSC kapusát, Grégory Wimbée-t a Metz szeretné leigazolni.
Vágólapra másolva!

Az Arminia Bielefeld leigazolta a bolgár Lokomotiv Plovdiv macedón válogatott középpályását, Vancso Trajanovot. Az RCD Mallorca szerződtette az Olympique Lyon svájci középhátvédjét, Patrick Müllert. Az FC Sevilla érdeklődik a portugál Uniao Leiria kameruni csatára, Rudolph Douala iránt.

A Manchester United állítólag Nicky Buttot, Ole-Gunnar Solskjaert plusz némi pénzt ajánlott fel az Evertonnak Wayne Rooneyért. A Valencia szívesen eladná uruguayi középpályását, Gonzalo de los Santost a Boltonnak. A Perugia nigériai középpályását, Christian Obodót a Messina és a Valencia is kiszemelte.

A Brescia brazil középpályása, Matuzalem az ukrán Sahtar Doneckbe szerződött. Az olasz lapok szerint a Manchester United 25 millió fontot ajánlott az AC Parmának az U21-es válogatott csatárért, Alberto Gilardinóért. A Barcelona megegyezett az AS Monacóval Ludovic Giuly vételárában: a focista hétmillió euróba kerül majd.

Az FC Sevilla a Girondins Bordeaux ghánai csatárát, Pascal Feinduonót is figyeli. Az Internazionale közel áll ahhoz, hogy leigazolja az FC Sao Paulo csatárát, Luis Fabianót.