Ki megy ma? - Wiltord, Berbatov

Vágólapra másolva!
A Newcastle United fiatal csatára, Shola Ameobi öt évvel meghoszabbította szerződését a Szarkáknál. Az FC Sevilla leigazolta a fiatal portugál támadót, Ariza Makukulát az FC Nantes-tól.
Vágólapra másolva!

Az 1860 München osztrák védője, Martin Stranzl aláírt a VfB Stuttgarthoz. Az EA Guingamp csatára, Pierre-Yves André egykori klubjába, az SC Bastiába tart. Az Ajax Amsterdam érdeklődik a Bayer Leverkusen bolgár támadója, Dimitar Berbatov iránt.

Az 1. FC Nürnberg leigazolta a lengyel Lech Poznan középhátvédjét, Bartosz Bosackit. Az Arminia Bielefeld az RCD Espanyol román csatárát, Claudiu Raducanut vinné. A Szpartak Moszkva ukrán védője, Vlagyiszlav Vascsuk próbajátékon szerepel az FSV Mainznál.

Az orosz válogatott balszélsőjét, Dmitrij Karjakát a Manchester City és az Everton is figyeli. A Mallorca érdeklődik a Barcelona portugál szélsője, Ricardo Quaresma iránt. Az Arsenal francia támadóját, Sylvain Wiltord-t, akinek lejárt a szerződése az angoloknál, állítólag a Juventus is vinné.

A Manchester City első két szerzeménye a Leicester City védője, Ben Thatcher, illetve a holland Willem II kapusa, Geert de Vlieger. A francia élvonal újonca, az Istres leigazolta a Monaco fiatal középpályását, Laurent Mohellebit. Az AC Ajaccio a portugál Gil Vicente védőjét, José Gaspart szerződtette.