A hollandok megvették Advocaat repülőjegyét

Vágólapra másolva!
Nem nyugszanak a kedélyek a labdarúgó Eb D csoportjában, ahol az utolsó körben a csehek mellett még mindhárom együttes reménykedhet a továbbjutásban. A holland drukkerek már előre megvették Dick Advocaat szövetségi kapitány Brüsszelbe szóló repülőjegyét, mondván, soha többet ne jöjjön Hollandiába. A lettek bravúrra készülnek, Starkovs kapitány úgy véli, ha a csehek legyőzik a németeket, csapata képes lehet az Oranje elleni bravúrra.
Vágólapra másolva!

A Dick Advocaat tevékenységével elégedetlen szurkolók repülőjegyet vettek a portugáliai Európa-bajnokság szereplő holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának. A tikett keddre szól, az Oranje utolsó csoportmérkőzésén szerdán lép pályára Lettország ellen.

"Három perc alatt összegyűjtöttük a pénz" - mondta Johan de Laat a jegyvásárlás egyik kezdeményezője. - Advocaatnak csak az útlevelére lesz szükség és mehet, de soha többé ne jöjjön Hollandiába."

A jegy a Faro-Brüsszel járatra érvényes.

Advocaat főleg azután került a kritikák kereszttüzébe, hogy a hollandok 2-0-s vezetés után 3-2-re kikaptak a csehektől. Bírálói szerint nagy hibát követett el, amikor lecserélte a csapat egyik legjobbját, Arjen Robbent.

A hollandok egy ponttal várják az utolsó csoportmérkőzést és győzelmük mellett még az is szükséges a továbbjutásukhoz, hogy a németek ne nyerjenek a csehek ellen.