Ki megy ma? - Mexes, Wanchope

Vágólapra másolva!
Az Olympique Lyon kölcsönadta cserekapusát, Rémi Vercautre-t a Strasbourg-nak. A Besiktas leigazolta az Internazionale török középpályását, Okan Burukot. A Leicester City védője, Ben Thatcher a Manchester Citybe tart.
Vágólapra másolva!

A ghánai középpályás, Alex Nyarko minden bizonnyal távozik az Evertontól. A Tottenham első számú kiszemeltje a Middlesbrough középhátvédje, Gareth Southgate. Az Austria Wien érdeklődik az Olympique Marseille cseh focistája, Stephan Vachousek iránt. A Monaco középpályása, Djibril Sidibé kölcsönbe az SC Bastiába került.

Az AJ Auxerre középhátvédje, Philippe Mexes aláírt az AS Romához. Az Arminia Bielefeld leigazolta az osztrák FC Kärnten horvát támadóját, Marijo Maricot. Az 1. FC Nürnberg a Wolfsburg horvát védőjét, Marijan Biliskovot szeretné megszerezni.

A Real Betis középpályása, Juan José Canas meghosszabbította szerződését a sevillaiaknál. A Fulham bejelentkezett az Everton kanadai csatáráért, Tomasz Radzinskiért. A Norwich City az AZ Alkmaar dán válogatott támadóját, Kenneth Perezt figyeli.

A Celtic érdeklődik a svájci válogatott csatára, Alexandre Frei iránt, aki a Stade Rennes futballistája. A Lecce a Manchester City Costa Rica-i csatárát, Paulo Wanchope-ot szemelte ki. A Bochum veterán holland védője, Anton Vriesde a holland első osztályba frissen feljutott Helmond Sportshoz szerződött.