Ki megy ma? - Adriano, Wiltord

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Nagytakarítás az Arsenalnál: a londoni klub összesen 17 focistájától vált meg, közöttük Sylvain Wiltordtól, Rami Shaabantól, Martin Keowntól és Nwankwo Kanutól. A Blackburn Rovers bejelentkezett a Leeds United játékosátért, Dominic Matteóért. Az Everton a másodosztályú Ipswich Town középpályását, Jermaine Wrightot igazolná le. A Chelsea állítólag harmincmillió fontot ajánlott az Internazionalénak a brazil csatárért, Adrianóért.

Az AS Monaco érdeklődik az 1. FC Köln fiatal csatára, Lukas Podolski iránt. A Bayer Leverkusen 3,5 millió euróért megszerezte a Bochum focistáját, Paul Freiert. A Hertha BSC felbontotta a lengyel Bartosz Karwan szerződését. A VfL Wolfsburg a Sporting Lisboa argentin védőjét, Facundo Quirogát nézte ki magának. A Dortmund cseh csatárának, Jan Kollernek az ügynöke cáfolta, hogy védence megegyezett volna a török Besiktassal. A cseh Michal Kovar a Hansa Rostockból hazatért a Sigma Olomoucba.

Az Atlético Madrid a brazil Rodrigo Fabrit és Gaspart ajánlotta fel a Málagának Josemiért cserébe. A Lazio a Manchester City holland középpályását, Paul Bosveltet, a Racing Santander a portugál válogatott cserekapusát, Quimet nézte ki.