Ki megy ma? - Dacourt, Kanu

Vágólapra másolva!
A BL-győztes FC Porto a görög Gurkasz Szeitaridisszel szeretné pótolni a Chelsea-nek eladott jobbhátvédet, Paulo Ferreirát. A Premier League újonca, a West Bromwich Albion félmillió fontot ajánlott a Birmingham City védőjéért, Darren Purse-ért.
Vágólapra másolva!

Immár végleges, hogy a Manchester United leigazolta a PSG argentin védőjét, Gabriel Heinzét. A Schalke 04 belga védője, Nico van Kerckhoven a Borussia Mönchengladbachba szerződött.

A Barcelona érdeklődik az AS Roma francia középpályása, Olivier Dacourt iránt. Az SC Freiburg felbontotta kongói támadója, Rolf-Christel Guié-Mien szerződését.

A Real Madrid középpályását, Flávio Conceicaót (aki az előző szezonban kölcsönben a Dortmundban szerepelt) a Galatasaray csábítja. A Real Madrid brazil balhátvédje, Roberto Carlos hosszas huzavona után beleegyezett a szerződéshosszabbításba.

Az FC Sevilla bejelentkezett a chileu Universidad de Chile játékosáért, Mark Gonzálezért. A Charlton Athletic az Arsenal nigériai támadóját, Nwankwo Kanut szemelte ki.

A Schalke 04 két fiatal játékosának is meghosszabbította szerződését: a cserekapus Christofer Heimeroth 2006-ig, a védő Fabien Lamotte 2005-ig írt alá.