Vágólapra másolva!
Nehéz napok várnak a címvédő francia labdarúgó-válogatottra az Eb első szakaszában: Jacques Santini szövetségi kapitány ugyanis úgy döntött, hogy Zinedine Zidane és társai először csak a csoportmérkőzések után találkozhatnak feleségükkel, illetve barátnőjükkel.
Vágólapra másolva!

Az angoloknál kevésbé szigorúak az erre vonatkozó szabályok, egy szigetországi bulvárújság úgy tudja: az elmúlt hónapokban éppen állítólagos magánéleti kilengéseivel címlapokra került David Beckham és kollégái már a vasárnapi, franciák elleni rangadó után randizhatnak kedvesükkel.

Az Eb helyszínén óriási népszerűségnek örvend a házigazda portugál zászló, amely az újságárusoknál, a bevásárlóközpontokban és a szuvenírboltokban egyformán vezeti a különböző árucikkek toplistáját. Az Expresso című, hétvégén megjelenő lap ennek megfelelően olyan kiadvánnyal kedveskedik olvasóinak, amelynek a közepén egy kihajtogatható portugál lobogó ékeskedik.

Közben a helyi rendőrség őrizetbe vett egy neppert, aki az eredeti ár többszöröséért, 250 euróért kínált egy belépőt az Eb egyik mérkőzésére, emellett további 40 jegy lapult a táskájában. A lefülelt üzér akár három évi börtönbüntetést is kaphat.