Ki megy ma? - Kléberson, Elber

Vágólapra másolva!
A Lens csatára, Daniel Moreira aláírt a Toulouse FC-hez. Az Aston Villa középpályása, Gareth Barry négy évvel meghosszabbította szerződését. A Birmingham City szenegáli középpályása, Aliou Cissé a Bolton Wanderersbe tart.
Vágólapra másolva!

A francia élvonalba frissen feljutott Saint-Etienne középpályása, Julien Sablé három évvel meghosszabbította szerződését. A Bundesliga újonca, az Arminia Bielefeld szeretné megszerezni a Juventus fiatal svájci középpályását, Davide Chiumentanót.

A Werder Bremen érdeklődik a Manchester United átadólistára tett brazil középpályása, Kléberson iránt. A VfB Stuttgarttal kapcsolatba hozták a Lyon brazil támadóját, Giovane Elbert.

Az 1. FC Nürnberg megszerezte az 1860 München csatárát, Markus Schrothot. A Real Betis a Manchester United uruguayi csatárát, Diego Forlánt vinné. A Serie A-ba frissen felkerült Genoa állítólag ajánlatot tett a Newcastle United veterán csatárának, Alan Shearernek. Az Atlético Madrid a Chelsea román csatárát, Adrian Mutut csábítja.

A Lens az UC Le Mans csatárával, Daniel Cousinnal erősítene. A Paris Saint-Germain nigériai csatára, Bartholomew Ogbeche valószínűleg távozik a párizsiaktól. Az Olympique Marseille a Celta Vigo balhátvédjét, Juanfrant szemelte ki.

Az RC Lens megszerezte a Lyon középpályását, Eric Carriere-t. A Charlton Athletic olasz csatára, Paolo di Canio egy évvel meghosszabbította szerződését. A Chelsea holland védőjéért, Mario Melchiotért a Villarreal jelentkezett be.

Francesco Totti, az AS Roma klasszisa kijelentette: elképzelhető, hogy az AC Milanhoz igazol. "Miért ne lehetne Milánó a következő állomáshelyem? Ha jelenlegi klubom nem erősít öt vagy hat játékossal, akkor távozom" - mondta újságíróknak Lisszabonban a 27 éves játékmester.