Henry és Torres az olaszokat isteníti

Vágólapra másolva!
A spanyolok csatára, Fernando Torres úgy gondolja, hogy Olaszország nyeri meg a portugáliai Európa-bajnokságot. Thierry Henry a szuperfavorit franciák húzóembereként óvatosabban fogalmaz, de ő is döntőbe várja a squadra azzurrát, Antonio Cassanót pedig a kontinens legígéretesebb tehetségének tartja.
Vágólapra másolva!

"Mindig mondtam, hogy az olaszok a legjobbak, és amikor májusban ellenük játszottunk, a saját bőrömön is megtapasztaltam ezt. Én rájuk fogadok" - mondta Fernando Torres. "Jók a franciák is, de az olaszok így vagy úgy el fognak jutni a döntőig, és szerintem meg is nyerik azt. Olaszország az a válogatott, amelytől mindenkinek félnie kell" - fejtegette az Atlético Madrid csatára, aki ezek szerint saját csapata végső sikerében már nem annyira bízik.

A Premiership gólkirálya, Thierry Henry a címvédő francia csapat csatáraként ugyan nem beszélt olasz Eb-győzelemről, de Trapattoni együttese szerinte is ott lesz a fináléban. "Döntőbe jutnak, mert hihetelenül hatékony a védekezésük, ezenkívül náluk játszik Cassano, akit a világ egyik legtehetségesebb játékosának tartok. Nemcsak kreatív, de elég őrült is, és olyan megoldásokra képes, hogy állandóan felugrálok a fotelból, ha őt látom játszani."

Henry hozzátette, Zidane és Totti hegemóniája az irányítók között továbbra is megkérdőjelezhetetlen, de Cassano idővel akár az ő szintjüket is elérheti.