Nincs meglepetés a cseh Eb-keretben

Vágólapra másolva!
Karel Bruckner cseh szövetségi kapitány kijelölte a június 12-én kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságra készülő keretét. Ugyan csak 23 játékost lehet nevezni a kontinensviadalra, a szakember egyelőre eggyel több futballistát hívott meg a csapat ausztriai edzőtáborába.
Vágólapra másolva!

A keretben nincsen meglepetés, így a kapuban a tehetséges Petr Cech áll majd, a védelemben Tomas Galaseknek és Marek Jankulovskinak juthat kulcsszerep, míg a középpályán ott lesz a Juventus aranylabdás irányítója, Pavel Nedved, illetve a Borussia Dortmund karmestere, Tomas Rosicky is. A csatársorban minden bizonnyal a szintén dortmundi Jan Koller és a liverpooli Milan Baros kap majd helyet. A szövetségi kapitány június 2-án dönt arról, hogy ki az az egy labdarúgó, aki nem utazhat Portugáliába.

A csehek Eb-kerete:
kapusok:
Petr Cech (Rennes), Jaromir Blazek (Sparta Praha), Antonin Kinsky (Ramenskoye)
védők:
Rene Bolf (Banik Ostrava), Zdenek Grygera (Ajax Amsterdam), Tomas Hubschmann (Sparta Praha), Marek Jankulovski (Udinese), Martin Jiranek (Reggina), Pavel Mares (St. Petersburg), David Rozehnal (FC Bruges), Tomas Ujfalusi (Hamburger SV)
középpályások:
Tomas Galasek (Ajax Amsterdam), Pavel Nedved (Juventus), Karel Poborsky (Sparta Praha), Tomas Rosicky (Borussia Dortmund), Jaroslav Plasil (AS Monaco), Vladimir Smicer (FC Liverpool), Roman Tyce (TSV 1860 München), Stepan Vachousek (Olympique Marseille)
csatárok:
Milan Baros (FC Liverpool), Marek Heinz (Banik Ostrava), Jan Koller (Borussia Dormund), Vratislav Lokvenc (1. FC Kaiserslautern), Miroslav Matusovic (Banik Ostrava)