Völler Lehmannak szavaz bizalmat

Vágólapra másolva!
Jens Lehmann, az Arsenal hálóőre védi majd a német labdarúgó-válogatott kapuját a szerdai, Belgium elleni Európa-bajnoki felkészülési mérkőzésen. Rudi Völler szövetségi kapitány már korábban bejelentette, hogy ezúttal pihenteti Oliver Kahnt (Bayern München), a válogatott első számú kapusát. A spanyol, a francia, az orosz, a bolgár, a horvát és a svéd kapitány is keretet hirdetett. 
Vágólapra másolva!

A kapitányt döntésében nem befolyásolta, hogy Lehmann februárban nagy visszhangot kiváltva saját magát reklámozta, amikor kijelentette: úgy érzi, jobb, mint világbajnoki ezüstérmes kollégája.

Völler 21 játékost hívott meg a keretbe, az egyetlen újonc Szabics Imre stuttgarti csapattársa, Timo Hildebrand, aki a tartalék kapus lesz a kölni összecsapáson.

A német keret:
kapusok:
Timo Hildebrand (VfB Stuttgart), Jens Lehmann (Arsenal)
védők:
Frank Baumann (Werder Bremen), Arne Friedrich (Hertha BSC), Philipp Lahm (VfB Stuttgart), Jens Nowotny (Bayer Leverkusen), Christian Rahn (Hamburg SV), Christian
Wörns (Borussia Dortmund)
középpályások:
Michael Ballack, Jens Jeremies (mindkettő Bayern München), Fabian Ernst (Werder Bremen), Paul Freier (VfL Bochum), Torsten Frings, Sebastian Kehl (mindkettő Borussia Dortmund), Dietmar Hamann (Liverpool), Carsten Ramelow, Bernd Schneider (mindkettő Bayer Leverkusen)
csatárok:
Fredi Bobic (Hertha BSC), Miroslav Klose (1. FC Kaiserslautern), Kevin Kuranyi (VfB Stuttgart), Oliver Neuville (Bayer Leverkusen)