Vágólapra másolva!
A nőikosárlabda-bajnokság befejeztével már a következő szezonra készülnek az élvonal csapatai, két együttesnél már biztos, hogy edzőváltásra kerül sor. A BSE-ESMA kispadjára az Albacomptól távozó Farkas Sándor ült le, míg a Szeviép-Szegednél Ujhelyi Gábor utódja minden bizonnyal a szerb-montenegrói Zeljko Dokic lesz.

A Városmajorban folytatja munkáját Farkas Sándor, aki az Albacomp férfikosárlabda-csapatától távozva a BSE-ESMA női gárdájával egyezett meg. A szakember korábban kétszer is dolgozott már női együttesnél: 1995 és 1997 között a Zala Volán, 2001 és 2003 között az akkor GYSEV-Sopron névre hallgató együttesnél ült a kispadon - utóbbival bajnoki címet is nyert (2002).

Farkas szerződése két évre szól a fővárosi együttesnél.

Új edzővel készülhet a 2005-2006-os évadra a Szeviép-Szeged is, miután Ujhelyi Gábor szerződése május 31-én lejárt, s a klub vezetése nem hosszabbított vele. A sportvezetők a hírek szerint már megkezdték a tárgyalásokat a szerb-montenegrói Zeljko Dokiccal.

Az NB I/B-s PVSK-Autópark fiatal mestere jelenleg szabadságát tölti otthon, az elkövetkező hetekben azonban Szegedre érkezhet, s aláírhatja kontraktusát.