Vágólapra másolva!
Három év után visszatér az élvonalba Zsolnay Gyöngyi több mint 100-szoros válogatott kosárlabdázó, aki korábbi klubjával, a Diósgyőrrel kötött szerződést.

"Csak fél szezonra ugrok be segíteni, mivel nagyon jól érzem magam az NB I/B-s Monornál, illetve a nyári gyerektáborok szervezésével. Eördögh Edit kiesésével azonban a DKSK nehéz helyzetbe került, és megtiszteltetésnek vettem a felkérést" - mondta az egykori klasszis, aki súlyos térdsérülését követően, 2001 októberében játszotta búcsúmérkőzését a MiZo-Pécsi VSK színeiben.

Visszavonulásának bejelentése után férje, Vujity Tvrtko, az ismert tévés személyiség bocsánatkérésre szólította fel Király Sándor korábbi diósgyőri vezetőedzőt, akinek - állítása szerint - szerepe volt abban, hogy feleségének sérülése gyógyíthatatlanná vált, s alig 27 évesen abba kellett hagynia a sportolást. A vitás ügy azzal végződött, hogy a tréner elnézést kért.

Szécsi Balázs, a DKSK ügyvezetője megerősítette, hogy az időközben két gyermeknek életet adott Zsolnay január 31-ig írt alá az Európa Kupában is érdekelt klubhoz, a múlt héten térdkeresztszalag-szakadást szenvedett - és ezzel hónapokra kidőlt - Eördögh Edit pótlására.