Vágólapra másolva!
A tavalyi zűrös esztendő után idén nyugodt idényre számítana a Nyíregyházi KC férfikézilabda-csapata, amely a hírek szerint nem kisebb nevet próbál megnyerni a kispadra, mint a szövetségi kapitányt, Skaliczki Lászlót.

A Nyíregyháza Online információja szerint a Nyíregyháza AB-VILL KC férfikézilabda-csapata felvette a kapcsolatot Skaliczki Lászlóval, a magyar válogatott szövetségi kapitányával, hogy vállalja el a szakmai munkát a 2005-2006-os évadban.

A hírek szerint a megegyezést befolyásolhatja a Magyar Kézilabda Szövetség hozzájárulása, bár a női szakágban látható, nem példa nélküli, hogy a válogatott trénere klubmunkát is végezzen. Nem elképzelhetetlen ugyanakkor az sem, hogy Bartha Dénes folytathatja majd a munkát.

A keret is jócskán megerősödik, a klub hivatalos honlapja szerint Nyíregyháza egy évre kölcsönbe kapta a Dunaferrtől, a 21 éves, szlovák válogatott balszélsőt Marian Kleist, valamint szerződtette a Kassáról érkező, 31 esztendős jobbátlövőt, Jurko Patrikot.

Várhatóan visszatér a csapathoz a Zlatko Saracevic regnálása idején távozó Braun Brunó és Nagy Csaba, de a klub szerződést hosszabbított Martin Pramukkal, Jano Pállal, Tarnavölgyi Gergellyel, Fekete Lászlóval és Medve Róberttel. A távozók között egyelőre, csak Tombor Csaba és Farkas Roland neve szerepel.