Vágólapra másolva!
Alapos vérfrissítésen esett át a Tatabánya-Carbonex KC férfikézilabda-csapata, amelyből hatan távoztak, de egyben hatan érkeztek is az új szezon megkezdése előtt.

Nagy tervekkel, dobogós céllal vág neki 2005-2006-os bajnoki évadnak a Tatabánya-Carbonex KC férfikézilabda-csapata. Füzesi Ferenc együttese nagy átalakuláson ment keresztül, Törő Szabolcs, Molnár János és Babicz Balázs mellett olyan klasszisok távoztak az együttestől, mint Katzirz Dávid, Zsigmond György vagy a spanyol másodosztályú Vigóba szerződő Szathmári János.

A 301-szeres válogatott, olimpiai negyedik helyezett kapus számára nem lesz ismeretlen a spanyol bajnokság, korábban ugyanis már szerepelt a Valladolid együttesében.

Az új játékosok között is akad jó pár nagy név. A Dunaferr és a Veszprém egykori átlövője, Mohácsi Árpád a görög Athinaikoszból szerződik haza, a háromszoros gólkirály korábban 77 alkalommal szerepelt a nemzeti együttesben is.

40-szeres válogatottnak mondhatja magát az egykori szegedi kedvenc, Doros Ákos is, a 205 cm magas, 114 kg testsúlyú beállós a spanyol Irun Bidasoa gárdájából tér vissza Magyarországra.

Ugyancsak tatabányai mezben lép majd pályára Halász Máté, Bakos György, Losoncz László és a szerb Darko Pavlovic is. A Carbonex KC július 18-án Tatabányán kezdi meg a bajnoki felkészülést.