Vágólapra másolva!
Két hetes edzés után Borók Rita úgy döntött, még sem hagyja abba a kézilabdát, hanem a Debrecen együttesét segíti a 2003/2004-es bajnokságban. Az előző évben még a Dunaferrt erősítő válogatott átlövő egyelőre három mérkőzést vállalt régi-új csapatában.

A tavalyi bajnoki aranyérem és az EHF-kupában elért második hely után Borók Rita, a Dunaferr válogatott jobbátlövője úgy döntött, befejezi a játékot. Ugyan több csapat megkereste itthonról és külföldről (pontosabban Dániából), a klasszis összecsomagolt, ha hazautazott szűkebb pátriájába, a Hajdúságba.

Már ekkor felröppent a hír, lehet, a Debrecenben folytatja pályafutását, amit Borók nem is cáfolt - igaz, nem is erősített meg. Aztán két héttel ezelőtt megkezdte az edzéseket a Hódos Imre Sportcsarnokban, s miután úgy vélte, képes segíteni az együttesen, vállalta a játékot.

A Hajdú-Bihari Napló információi szerint Borók egy sérülés miatt egyelőre csak három mérkőzésen szerepel majd (a Vasas, a Vác és a Cornexi ellen), s attól függően, hogy sérülése mekkora fájdalommal jár majd, dönt a folytatásról.

Borók korábban szerepelt még a Ferencváros és a Viborg együttesében is, legnagyobb sikereként a dánokkal kétszer, a Dunaferrel egyszer nyert bajnokságot, s még a Loki játékosaként részese volt a klub két EHF-kupa sikerének.