Vágólapra másolva!
Hazai pályán veszítette el veretlenségét a Győr a nőikézilabda-bajnokságban: a Dunaferr egy góllal bizonyult jobbnak a vasárnapi rangadón.

Nőikézilabda-NB I., tizedik forduló:
Győri ETO - Dunaferr 23-24 (14-12)
Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok, 2500 néző
vezette: Bonifert, Serfőző
Győr: Sirina - Lovász 3, Kindl 2, Görbicz 1, Dokic 4, NITESCU 10/6, Vérten. Csere: Petróczi (kapus), Mehlmann 3/1, Köbli, Bódi. Edző: Vura József
Dunaferr: PÁLINGER - Pálffy 3, Megyebíróné, Pigniczki 1, Györgyné, FERLING 6/3, Nagy 4 Csere: Cracana (kapus), Szrnka 2, Borók 3, Gáspár 1, Bulath 4. Edző: Kiss Szilárd
hétméteres: 8/7, illetve 3/3
kiállítás: 2, illetve 12 perc

Jobban kezdett a Győri ETO és a mérkőzés elején általában két góllal vezetett. A több cserelehetőséggel rendelkező Dunaferr feljött az első játékrész második felére, és Borók révén ki is egyenlített (12-12). Három másodperc volt hátra, amikor Sirina végzett el szabaddobást a kapuja elől, és nagy meglepetésre Mehlmann szinte a félpályáról talált be Pálinger kapujába. Ezzel ismét kétgólos lett a hazai előny.

A bajnokság állása/sport/csapat/kezilabda/20021021anoikezilabdabajnoksag.html

Szünet után gyorsan ledolgozta hátrányát a Dunaferr, Kiss Szilárd sokat cserélt, ezáltal a vendégek jóval frissebbek voltak a hazaiaknál, akik közül Vérten már az első játékrészben sérülés miatt kivált a játékból. A Dunaferr a hazai szurkolók megdöbbenésére átvette a vezetést, amelyet végig sikerült megőriznie a sok hibával játszó Győr ellen.

Vura József: "Vérten sérülése megbontotta a védeketésünket. Döntőnek bizonyult, hogy kollégámnak több minőségi cseréje volt."

Kiss Szilárd: "Érdekes mérkőzést játzsottunk, mi valamivel frissebbek voltunk. Határtalan lelkesedésünk meghozta a sikert."

Papp Győző