Vágólapra másolva!
Augusztus 15-én a koronavírus-járvány kitörése óta első alkalommal fog nézők előtt pályára lépni hazai környezetben a Telekom Veszprém férfi kézilabda-csapata. A bajnok mérkőzéseit rendkívül szigorú biztonsági intézkedések mellett rendezik meg.

A klub hivatalos honlapja részletesen közli a mérkőzés látogatásának szigorú higiénés és biztonsági szabályait. Mint írják, "a szombati mérkőzés komoly teszt lesz Szurkolóink számára, és a szezon további mérkőzésein nyitott kapuk előtti játékot is komolyan befolyásolhatja".

A közlemény hangsúlyozottan felhívja a figyelmet, hogy, aki lázas, vagy betegnek érzi magát, illetve a napokban azonosított gócpontok egyikében lakik, az ne is induljon el a Balatonfüred elleni találkozóra. Ugyancsak kiemelik, hogy a jegyek (amelyekért nem kell fizetni, viszont kötelező regisztrálni a találkozó előtt) névre és helyre szólóak lesznek majd, és mindenkinek ott kell ülnie, ami a belépőjén fel van tüntetve.

A játékosok és a szurkolók is ki vannak már éhezve a találkozásra Fotó: Csudai Sándor - Origo

A sorban állás elkerülése végett, illetve a távolságtartási szabályok betartásának megkönnyítésére a beléptetés már a Veszprém Aréna előtti téren megkezdődik a már jól ismert lázméréssel. Aki itt átjut, az léphet be az Arénába.

"A mérkőzés után, győzelem esetén, a jól megszokott pacsizás ezúttal elmarad, illetve sem a mérkőzés előtt, sem utána nem lesz lehetőség képeket készíteni a játékosokkal az Aréna körül" – szögezi le a közlemény.