Mégsem vonul vissza a 106-szoros válogatott kézilabdázó

Bulath Anita
RESTRICTED TO EDITORIAL USE Hungary's Anita Bulath in action during the World Women's Handball Championship group A match between Hungary and Japan in Herning, Denmark, on December 11, 2015. AFP PHOTO / SCANPIX DENMARK / Henning Bagger ++ DENMARK OUT (Photo by HENNING BAGGER / SCANPIX DENMARK / AFP)
Vágólapra másolva!
A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia (DKKA) csapatát erősíti a 2020-21-es szezonban Bulath Anita. A dunaújvárosi csapat szerdán megkezdte a felkészülést a 106-szoros válogatott irányítóval kiegészülve, akiről márciusban még úgy hírlett, hogy befejezi pályafutását.

- idézte a klub közleménye a 36 éves játékost.

Bulath Anita visszatér Dunaújvárosba Forrás: AFP/Henning Bagger/Henning Bagger

A dunaújvárosi születésű klasszis előbb NB I-es csapattársaival ismerkedett meg régi-új együttesében. A Vágó Attila által irányított csapat háromnapos összetartással nyitotta meg a szezont a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bogácson.

"Egy kicsit munka, egy kicsit kikapcsolódás" - mondta a vezetőedző.

- tette hozzá a fiatal tréner, akinek edzőként ez az első éve az NB I-ben.

Gurics Attila, a DKKA menedzsere közölte, az előző szezon nyolcadik helyénél jobb szerepléssel a középmezőny elejére szeretnének majd felzárkózni. A Dunaújváros saját sportcsarnokának felújítása miatt Érden játssza a 2020/21-es idény hazai mérkőzéseit.