A Bukarestben folytatja a világbajnok kézilabdázó

Martine Smeets
Netherlands' Martine Smeets (L) and Estevana Polman (R) celebrate during the final match between Spain and Netherlands at the Women's Handball World Championship in Kumamoto on December 15, 2019. (Photo by CHARLY TRIBALLEAU / AFP)
Vágólapra másolva!
A holland válogatottal tavaly decemberben világbajnoki címet szerző Martine Smeets a CSM Bukarest kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

A 30 éves balszélső az előző szezont a francia Metz együttesénél töltötte, de korábban már a Bietigheim és a Thüringer HC színeiben is pályára léphetett a Bajnokok Ligájában.

A világbajnoki arany-, ezüst- és bronzérmes kézilabdázó nagy erősítést jelent a CSM Bukarestnek, ahol a posztján a szintén világbajnok francia Siraba Dembelével kell megküzdenie a játékpercekért.

Rajtuk kívül a román bajnokság ezüstérmese további három játékossal erősödött. Érkezett az irányító-átlövő Alexandrina Barbosa, a jobbátlövő Barbara Lazovic és a balátlövő Bianca Bazaliu.

A távozók oldalán a Buducnost Podgoricába igazoló Andrea Lekic és Itana Grbic mellett a visszavonuló Linnea Torstensson és Iulia Curea, valamint a Vipers Kristiansandhoz Norvégiába hazatérő Nora Mörk találhatóak.