Vágólapra másolva!
A Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 2020/2021-es szezontól a csapatban szerepel majd az egyaránt ötvenötszörös német válogatott Alicia Stolle és Emily Bölk.

Az FTC weblapja arról is beszámolt, hogy mindkét játékos két évre írt alá a zöld-fehér együtteshez.

Stolle balkezes jobbátlövő, akit a 2018-as Európa-bajnokságon a németek 10. helye mellett is beválasztottak a torna álomcsapatába. Bölke jobbkezes balátlövő, képességeiről sokat elárul, hogy a Német Kézilabda-szövetség 2018-ban, majd 2019-ben is az év kézilabdázójának választotta.

„Két fiatal, de már a nemzetközi színtéren is tapasztalt átlövővel erősítjük meg csapatunkat Alicia Stolle és Emily Bölk személyében – mondta Bognár László, a kézilabda szakosztályunk ügyvezető igazgatója. – Jól mutatja mindkettejük képességét, hogy jó néhány top klub próbálta átigazolni őket, büszkék lehetünk rá, hogy elnyerte a tetszésüket az a jövőkép, amelyet eléjük vázoltunk.

Kettejükkel és a már meglévő játékosainkkal a következő idénytől a belső posztokon nő a variációs lehetőségeink száma, s ez megteremti az előrelépés lehetőségét."

– idézi az FTC honlapja az ügyvezető igazgatót az igazolások kapcsán.