Vágólapra másolva!
A budapesti vízilabda Európa-bajnokságon bronzérmesként végző magyar női pólóválogatott klasszisának, Gurisatti Grétának néhány hetet kell kihagynia az ujjsérülése után. A Dunaújváros vízilabdázója a spanyolok elleni elődöntőben sérült meg, de már túl van a műtéten.

Gurisatti Gréta a Facebook-oldalán számolt be részletesen, hogy mi is történt pontosan az ujjával. A válogatott játékos elmondta, hogy meg kellett műteni, de reményei szerint néhány hét múlva már újra játékra jelentkezhet.

Gurisatti Gréta szeretne minél hamarabb újra játszani Fotó: Polyák Attila - Origo

„Sziasztok! Nagyon sokan írtatok már érdeklődve, hogy mi történt velem. Sajnos a spanyolok elleni elődöntőben egy rossz mozdulatnál (nem is igazán tudom, hogy pontosan hogyan történt),

elszakadt az oldalsó szalagom és részlegesen az ínszalagom a jobb kezem, középső ujján. A meccset követő napon meg is kellett műteni,

szerencsére jól sikerült! Így ott tudtam lenni a lányokkal a bronzmérkőzésen! Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki segítette a gyors ellátást, a Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinikának a segítséget és a kedvességet. Külön köszönöm Dr.Szakács Noéminek! Nektek is köszönöm a sok pozitív üzenetet! Nem utolsó sorban a lányoknak, akiknek plusz munkákat is kellett végezniük a vízben! Köszönöm nektek ezt az érmet! Gyors gyógyulást terveztem, hiszen márciusban olimpiai kvalifikációs torna lesz, illetve tart a magyar bajnokság!

Néhány hét és minden rendben lesz"

– írta a közösségi oldalán Gurisatti Gréta.