Hihetetlen hiba miatt kapott ki a Boston Bruins az NHL-ben – videó

Chicago Blackhawks v Boston Bruins GettyImageRank2 SPORT ICE HOCKEY national hockey league
BOSTON, MASSACHUSETTS - FEBRUARY 12: David Krejci #46 of the Boston Bruins celebrates with Brad Marchand #63 after scoring a goal against the Chicago Blackhawks during the third period at TD Garden on February 12, 2019 in Boston, Massachusetts. The Bruins defeat the Blackhawks 6-3. Maddie Meyer/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Ritkán látható jelenet okozta a Bruins vesztét a Fylers ellen a meccs szétlövésében, a Canadiens és a Capitals magabiztosan győzött hazai jégen. A regnáló bajnok négyet lőtt a Ducksnak, a New York-i házi rangadón a Rangers kiütötte az Islanderst.

Háromgólos hátrányból fordított a Philadelphia Flyers, és szétlövésben nyert a vendég Boston Bruins ellen az NHL-ben. A mérkőzés legérdekesebb jelenete a szétlövéshez kapcsolódott. A Bruins játékosa, Brad Marchand egész egyszerűen elkorcsolyázott a korong felett, és ha ez még nem lett volna elég, hozzá is ért a pakkhoz, így rontott büntetőként került a jegyzőkönyvbe a történet.

Megszakadt a Calgary ötmeccses győzelmi szériája: a Flames a Montreal Canadiens vendégeként kapott ki 2-0-ra a hétfői játéknapon. A hazaiak hálóőre, Carey Price 31 védést bemutatva pályafutása 46. kapott gól nélküli találkozóját hozta le. Ugyancsak érintetlen maradt a hálója a 23 kapura lövést hárító Ilja Szamszonovnak, a keleten első Washington Capitals 22 éves orosz kapusának első shutoutja volt a Carolina elleni. A fővárosiak mindkét gólját honfitársa, Alekszandr Ovecskin szerezte, aki immár 686 találattal a 11. az NHL örökrangsorában, négy góllal lemaradva a listán 10. Mario Lemieux mögött.

A címvédő és a nyugati főcsoportot toronymagasan vezető St. Louis Blues sorozatban négy győzelemnél jár azzal, hogy saját közönsége előtt 4-1-re nyert az Anaheim ellen. A New York-i együttesek találkozóján 6-2-re nyert az Islanders ellen a házigazda Rangers, amelyben az orosz Artemij Panarin két gólig és három asszisztig jutott.
Eredmények:
Philadelphia Flyers-Boston Bruins 6-5 - szétlövéssel
Montreal Canadiens-Calgary Flames 2-0
Washington Capitals-Carolina Hurricanes 2-0
St. Louis Blues-Anaheim Ducks 4-1
New York Rangers-New York Islanders 6-2