Vágólapra másolva!
Már több mint 3,3 millió rajongó szavazott arra, hogy LeBron James ott legyen a február 16-ai észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) All Star-gáláján. A Lakers szupersztárja ezzel letaszította a képzeletbeli dobogó első fokáról az idáig 3,2 millió vokssal vezető Luka Doncicot.

Minden kosárlabdát szerető előtt nyitva áll a lehetőség, hogy január 20-ig szavazhasson kedvenceire azért, hogy ott legyenek a februári mérkőzésen, a sportág nagy ünnepnapjaként kezelt All Star-gálán. A hagyományosan a Kelet és a Nyugat csatájával véget érő programban a szurkolók mellett a liga jelenleg is aktív játékosai, valamint az egyes médiumok képviselői szavazhatnak arról, hogy kik kerüljenek be a csapatokba.

A két együttest azok a játékosok vezetik majd kapitányként a meccsen, akik a legtöbb voksot gyűjtötték a saját csoportjukban (keleten és nyugaton). Az együttesek összeállításáról január 23-án hull majd le a lepel. A mostani listán érdekes neveket is találhatunk, ott van például az a Tacko Fall, aki eddig mindössze 4 mérkőzésen lépett pályára a Boston színeiben és ezeken átlag 5 percet játszott.