Rasmussen nem érti, miért rúgták ki

Kim Rasmussen, magyar női kézilabda-válogatott
Kim Rasmussen, magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya
Vágólapra másolva!
A dán TV 2 csatornának nyilatkozó Kim Rasmussen szerint a Magyar Kézilabda Szövetségnek csak ürügy volt az IHF határozata, hogy kirúghassák őt. A mester csodálkozik és semmit sem ért.

- tette hozzá Rasmussen, akit ausztriai vakációján telefonon értesítették a döntésről, amely után megszakította az útját, és Budapestre indult, hogy összepakoljon.

A dán kapitány ismét hangsúlyozta, hogy soha nem tudott a munkája megkezdésekor elképzelt legjobb kerettel dolgozni, mert mindig voltak hiányzók, sérülés vagy éppen családalapítás miatt.

A távozó kapitány szerint jó eredmény, hogy a fiatal csapat részt vehet az olimpiai selejtezőn, ugyanakkor sajnálja, hogy pont ezen fontos meccsek előtt nem volt türelmesebb a szövetség.

„A kézilabda az életem, szeretnék minél hamarabb visszatérni. A távolság nem számít, az elmúlt tíz évben már hozzászoktam. Készen állok bármilyen munkára, legyen az Dániában vagy más országban" – zárta a beszélgetést a szakember, aki hozzátette, a hibáiból természetesen tanulni fog, mielőtt továbblépne.