Zácsik Szandra 8 gólt lőtt a BL-győztes Győrnek

A magyar Zácsik Szandra (b) és a tunéziai Ines Khouildi a 22. női kézilabda-világbajnokság A csoportjában játszott Magyarország - Tunézia mérkőzésen a dániai Herningben, a Jyske Bank Boxen arénában 2015. december 5-én.
Herning, 2015. december 5. A magyar Zácsik Szandra (b) és a tunéziai Ines Khouildi a 22. női kézilabda-világbajnokság A csoportjában játszott Magyarország - Tunézia mérkőzésen a dániai Herningben, a Jyske Bank Boxen arénában 2015. december 5-én. MTI Fotó: Kovács Anikó
Vágólapra másolva!
Kínlódva nyert 31-25-re a BL-győztes és bajnoki címvédő Győr az MTK ellen a női kézilabda NB I csütörtöki mérkőzésén. Az MTK sokáig jól tartotta magát, Zácsik Szandra pedig 8 gólt dobott az ETO-nak.

Zácsik teljesítménye figyelemreméltó és a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányát is gondolkodóba ejtheti a márciusi olimpiai selejtező előtt. (Ezért is jó lenne tudni, mi lesz Kim Rasmussen sorsa.)

Zácsik a nyolc góljából hatot átlövésből, vagy akcióból ért el és kettőt büntetőből.

A Győr nehezen nyert, az MTK nagyon lelkesen küzdött, a 38. percben még döntetlenre állt a meccs. A vendégektől Eduarda Amorim és Amanda Kurtovic is nyolc gólig jutott.

Eredmény: MTK Budapest-Győri Audi ETO KC 25-31 (14-15)