Vágólapra másolva!
A Győri Audi ETO KC csapata három éves szerződést kötött a francia válogatott hálóőrével, Laura Glauserrel - jelentette be hivatalos oldalán az ötszörös BL-győztes klub.. Az olimpiai ezüstérmes és Európa-bajnok kapus a Metz szerelését cseréli zöld-fehér mezre.

A Rába-parti együttes már 2019 év elején elkezdte hosszútávú stratégiai elképzeléseinek megvalósítását a kapus posztot illetően. A jelenlegi szezonban is három rendkívül rutinos, nagy tapasztalattal bíró kapus szerepel Győrben, de a klubvezetés figyelmet fordított arra is, hogy mindhárman kisebb-nagyobb egészségügyi problémával küzdöttek, illetve küzdenek jelenleg is.

"Kari Aalvik Grimsbö saját döntése alapján az idei szezon végeztével befejezi aktív profi karrierjét"

- kezdte bejelentését a klub elnöke, dr. Bartha Csaba.

Laura Glauser három évre írt alá Győrben Forrás: Győri Audi ETO KC

"Ô volt az a játékos, akit egy korábbi nyilatkozatomban említettem, hogy már megállapodást kötöttünk vele. 1993-as születésű fiatal sportoló, aki Amandine Leynaud mellett a francia nemzeti válogatottban folyamatosan szerephez jut és aktívan kivette a részét a válogatott sikerekből." - zárta mondandóját dr. Bartha Csaba elnök.

- mondta a francia válogatott kapusa.

- mondta Glauser.

Laura Glauser 2020 nyarán csatlakozik a Győri Audi ETO KC keretéhez. A játékos a Val de Saone csapatában nevelkedett, majd a Besancon, illetve 2010-től a Metz csapatában szerepelt. Házas, egy gyermek édesanyja