Vágólapra másolva!
Egy év után tért vissza a Diósgyőr röplabdacsapatába az agyvérzést szenvedő Szabó Barbara - írja a Bors.

A DVTK 3-0-ra nyert a Gödöllő ellen az NB I-ben, a lelátón pedig ott lehetett Barbara kislánya is.

"Fantasztikus volt újra a pályán lenni. A hosszú kihagyás sajnos meglátszott a teljesítményemen, kell még egy kis idő, hogy újra formába lendüljek. Nagyon hálás vagyok a klubomnak, amely végig kitartott mellettem, nem igazoltak a posztomra másik játékost, annyira bíztak benne, hogy visszatérek" – mondta a Borsnak a 29 éves feladó, akinek sztrókja után az orvosok azt mondták, csoda, hogy életben van.

Szabó Barbara nagyot küzdött a visszatérésért Forrás: dvtk.eu

Lebénult a bal oldala, és több epilepsziás rohama is volt. Hétköznapi dolgokat sem tudott önállóan elvégezni, közben pedig terhes volt Zorával, aki most ott lehetett a meccsén. Kislánya mellett a szülei is elkísérték a találkozóra, férje, a DVTK focistája, Tamás Márk azért nem lehetett ott párja meccsén, mert épp az Újpest ellen lépett pályára.

"Boldog vagyok, hogy Barbi visszatért, remélem, most már minden rendben lesz" – árulta el a Borsnak Márk. – Az a szerencse, hogy amikor a baj megtörtént, a szülei a közelben voltak, és a segítségére siettek. Nehéz időszak volt: minden reggel a kórházban kezdtem, edzés után pedig rohantam vissza a kórházba. Hálás vagyok a Diósgyőrnek és a csapattársaimnak, hogy minden pillanatban támogattak minket a bajban.