Párizsból igazolhat kapust a Telekom Veszprém

HANDBALL - EHF CHAMPIONS LEAGUE FINAL4 - 1/2 FINAL - HBC NANTES v PARIS SAINT GERMAIN HANDBALL 2018 CHAMPIONS final four HAND HANDBALL league NANTES Paris PARIS SAINT GERMAIN PARIS SG PSG semi SPORT
Rodrigo Corrales (Paris Saint Germain) during the EHF Champions League Final4, semi final handball match between HBC Nantes and Paris Saint-Germain Handball on May 26, 2018 at Lanxess-Arena in Koln, Germany - Photo Laurent Lairys / DPPI
Vágólapra másolva!
Korábban már a Le Parisien megírta, hogy Rodrigo Corrales a PSG kapusa 2020 nyarától a Telekomhoz Veszprémhez igazol. A Marca most megerősítette, hogy a szezon végén visszavonuló Sterbik Árpádot a spanyol válogatott kapussal pótolják a bakonyi csapatnál.

A 28 éves Corrales a Barcelona utánpótlás csapataiban nevelkedett, 2016-ban igazolta le az addig kölcsönjátékát követően a lengyel Wisla Plock csapata, majd 2017-től védi a PSG kapuját. 2018-ban Európa-bajnok lett a spanyol válogatottal, amelynek az egyik alapembere azóta is.

A Marca információi szerint nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését a francia fővárosban és ingyen igazol a Telekom Veszprémhez, ahol Sterbik Árpád utódja lehet. A spanyol lap szerint a magyar bajnok négyéves szerződést köt Corralesszel.