Vágólapra másolva!
Ismét megvillantotta klasszisát Császár Gábor a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A 35 éves magyar irányító ezúttal a Dinamo Bukarest otthonában dobott hat gólt, ami ezúttal kevés volt a győzelemhez.

Miután az előző fordulóban 16 gólt dobott és az Európai kézilabda-szövetség megválasztotta a játéknap legjobb irányítójának, Császár Gábor ezúttal is jól játszott. A férfi kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának éllovasának, a Dinamo Bukarest otthonában hat gólt dobott. Szerda esti teljesítményének köszönhetően a magyar játékos átvette a vezetést a BL góllövőlistáján.

Átvette a vezetést a BL góllövőlistáján Császár Gábor Forrás: (C)2019 profifoto.ch-Michael Kessler, all rights reserved/Profifoto.Ch - Michael Kessler

Császár már 41 gólos a BL-ben, ami eggyel több mint amennyit a forduló előtt az élen álló ukrán Vladislav Ostrouschko szerzett eddig. A bukaresti csapat és a Schaffhausen fordulatos mérkőzése végül a Dinamo 27-26-os sikerét hozta. A román csapat immáron 12 ponttal továbbra is veretlenül vezeti csoportját, a Schaffhausen maradt a harmadik helyen hat ponttal.

Kézilabda, Bajnokok Ligája, férfiak, D-csoport, 7. forduló
Dinamo Bukarest – Kadetten Schaffhausen 27-26 (15-14)