Súlyos sérülést szenvedett Lékai Máté

telekom veszprém
Veszprém, 2019. március 30. A veszprémi Lékai Máté (k), Frankis Marzo (j) és Luis Frade (b), a portugál Sporting CP játékosai a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőbe jutásért játszott Telekom Veszprém - Sporting CP visszavágó mérkőzésen a Veszprém Arénában 2019. március 30-án. MTI/Bodnár Boglárka
Vágólapra másolva!
A Telekom Veszprém irányítója, Lékai Máté a Kielce elleni szombati BL-mérkőzésen sántítva hagyta el a pályát, és nem játszhatott a meccs második felében. A hétfői vizsgálatok kiderítették, hogy a magyar válogatott irányító keresztszalagja sérült meg, és hosszabb kihagyásra kényszerül. 

A Kielce elleni mérkőzésen, egy betörés során megsérült a Telekom Veszprém irányítója, Lékai Máté. A hétfői MR vizsgálat alapján hátsó-keresztszalag sérülést szenvedett. A pontos és teljes diagnózishoz további vizsgálatokra van szükség, amelyek eldöntik, hogy szükséges-e műtét a teljes gyógyuláshoz.

Sokáig nem számíthat Lékai játékára a Veszprém Forrás: MTI/Bodnár Boglárka

Lékai az őszi idény további részében szinte biztosan nem léphet pályára, a januári Eb-t is minden bizonnyal ki kell hagynia.