Vágólapra másolva!
Kétszer módosult az eredmény az utolsó fél percben a vízilabda Bajnokok Ligája 3. fordulójának rangadóján. A Mladost Zagreb és a Pro Recco mérkőzésén öt másodperccel a vége előtt még 10-10 volt az állás. Az esetek 99 %-ában a csapatok ilyen esetben megelégednek a döntetlennel. De nem ezen a meccsen.

Miután az olasz Pro Recco fél perccel a vége előtt időt kért, nyugodtan végigjátszhatta volna a hátralévő időt. Nem így tett, egy remek bejátszást követően három másodperccel a vége előtt Niksa Dobud ötméterest harcolt ki. A büntetőt a világ egyik legjobb balkezese, Dusan Mandic belőtte, így a Recco 11-10-re átvette a vezetést.

Ekkor már a legtöbb csapat beletörődött volna a vereségbe. Nem úgy a Mladost, mely a középkezdés után egy előrevágott labdát követően szabaddobáshoz jutott. A zágrábiak román játékosa, Cosmin Radu nem tétlenkedett, és 4 tized (!) másodperccel a dudaszó előtt bevágta a labdát a Recco kapujába. Kialakítva a 11-11-es végeredményt.

A BL 3. fordulójában a magyar csapatok közül az FTC-Telekom és az A-Híd OSC-Újbuda is magabiztosan nyert, amivel mindkét csapat megőrizte százszázalékos mérlegét. A másik csoportban a Barceloneta ellen a Szolnoki Dózsa elszenvedte első vereségét a szezonban.