Visszavághat a Veszprém a tavalyi BL-döntős vereségért

A veszprémi Vuko Borozan a volt csapata ellen bizonyíthat a BL-ben
Vágólapra másolva!
Szombaton 17.30-tól a Vardar Szkopje ellen játszik a Telekom Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájának csoportkörében. A bakonyiak visszavágnának a tavalyi BL-döntőben elszenvedett vereségért.

A két csapat legutóbb a tavalyi BL-döntőben találkozott. Az első félidőben már hat góllal is vezetett a Vardar, amely a szünetre ötre olvadt. A második játékrész derekán feljött a Veszprém egy gólra, és onnantól fej-fej mellett haladt az észak-macedónokkal. Sajnos a végén nem sikerült győzni, három góllal, 27-24-re a Vardar Szkopje nyerte meg a döntőt. A nyáron több kiváló játékos is távozott a Vardartól, olyanok, mint Igor Karacsics, Dejan Milosavljev, Rogerio Moraes, vagy Vuko Borozan. Az utóbbi két kézilabdázó már a Veszprémet erősíti.

Dibirovék a legutóbbi fordulóig remekül teljesítettek a Bajnokok Ligája idei kiírásában. Három győzelemmel kezdték a sorozatot, aztán jött a negyedik forduló, ahol súlyos, 20-31-es vereséget szenvedtek a Kieltől, és a vezetőség megköszönte David Pisonero vezetőedző munkáját

A veszprémi Vuko Borozan a volt csapata ellen bizonyíthat a BL-ben Forrás: MTI/Bodnár Boglárka

A bakonyiak legutóbb tíz góllal verték a Porto csapatát és a magyar bajnokságban is magabiztosan nyertek a héten, szóval jó formában várják a találkozót.