A visszavonult Nagy Lászlót is nevezte a Bajnokok Ligájába a Veszprém

NAGY László
Köln, 2019. június 1. A veszprémi Nagy László a Telekom Veszprém és a lengyel Vive Kielce mérkőzésén a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében Kölnben 2019. június 1-jén. A magyar csapat 33-30 arányú győzelmével bejutott a döntőbe. MTI/EPA/Sascha Steinbach
Vágólapra másolva!
Bár az előző idény végén felhagyott a játékkal Nagy László, a Telekom Veszprém benevezte őt a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2019–2020-as évadjára – írja a Nemzeti Sport.

Nagy László az előző idény végén bejelentette visszavonulását, jelenleg a Veszprém sportigazgatójaként dolgozik, valamint ő a Magyar Kézilabda Szövetség férfi szakágért felelős alelnöke.

A veszprémi Nagy László a Telekom Veszprém és a lengyel Vive Kielce mérkőzésén a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében Kölnben 2019. június 1-jén Forrás: MTI/EPA/Sascha Steinbach

A 38 éves jobbátlövőt azért nevezte be a Veszprém a BL-re, hogy sérülések esetén ne legyen adminisztratív akadálya Nagy László játékának – ha David Davis vezetőedző számít rá.

A BL honlapja szerint a Veszprém négy kapussal és huszonkét mezőnyjátékossal vág neki az elitligának. Davis együttese – amely az előző szezonban döntős volt – vasárnap 17 órakor a Motor Zaporizzsját látja vendégül a BL-nyitányon.

A Veszprém BL-kerete.