Magyar siker az újrajátszott sydney-i olimpiai vízilabdadöntőn

VARGA Tamás; SZÉCSI Zoltán; MADARAS Norbert, vízilabda
Szécsi Zoltán (b), Madaras Norbert (b2), Varga Tamás (j) a Millennium Masters - Orosz Masters Válogatott mérkőzésén a Duna Arénában 2019. augusztus 30-án. A 2000-es sydneyi olimpia magyar-orosz döntőjét „játszották újra”, az olimpián a magyar csapat 13-6-ra győzött, a mesterek összecsapásán Magyarország 13-8-ra nyert Oroszország ellen
Vágólapra másolva!
Millennium Masters vízilabdacsapat 13-8-ra legyőzte az oroszok hasonló együttesét a 2000-es, sydneyi olimpia döntőjének "újrajátszásán".

A Duna Arénában körülbelül négyezer szurkoló előtt rendezett pénteki gálamérkőzésen Kemény Dénes tanítványai magabiztosan nyertek egykori riválisuk ellen, a találkozó legjobbja a négygólos Biros Péter volt. Magyar részről a Millennium Masters együttesében 34 olimpiai- és 14 világbajnoki aranyérem tulajdonosa szállt medencébe.

Szécsi Zoltán (b), Madaras Norbert (b2), Varga Tamás (j) a Millennium Masters - Orosz Masters Válogatott mérkőzésén a Duna Arénában 2019. augusztus 30-án. A 2000-es sydneyi olimpia magyar-orosz döntőjét „játszották újra”, az olimpián a magyar csapat 13-6-ra győzött, a mesterek összecsapásán Magyarország 13-8-ra nyert Oroszország ellen Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A kétnapos fesztivál szombati napján 17.30 és 18.45 között közönségtalálkozó keretében ünnepelhetnek a szurkolók az olimpiai bajnokokkal, majd a világbajnoki negyedik női válogatott ugrik medencébe, Bíró Attila együttese a kínaiakkal találkozik.

Este 20 órától Kiss Gergely búcsúmérkőzése kezdődik, melyen a Millennium Masters játszik majd az Oázis nevet viselő, világ- és Európa-bajnok Masters csapattal.