Új Gyémánt fokozatú szponzor a Ferencváros női kézilabdacsapatánál

FTC,Női kézilabda
A Ferencváros idegnben nyert a női kézilabda NB I-ben
Vágólapra másolva!
A Németországban hosszú évtizedek óta, hazánkban pedig 2004-től kezdve jelenlévő, Európa-szerte ma már több mint tízezer üzlettel bíró Lidl szponzorációs szerződést kötött a Ferencvárosi Torna Club kézilabda szakosztályával. Az egyezség értelmében a cég évi 240 millió forinttal járul hozzá a Ferencváros női kézilabdacsapatának eredményes szerepléséhez, de a Lidl logója a férfi, valamint az utánpótlás együttesek mezein is feltűnik majd.

„Felelős vállalatként feladatunk, hogy a fenntarthatóságot szem előtt tartva feleljünk meg a minőségre vonatkozó ígéretünknek. Ezzel összefüggésben a Lidl Magyarország elkötelezett a dinamizmus, a sport támogatása és az egészségtudatos táplálkozás előmozdítása mellett.

Felelősségvállalási politikánk kiemelt eleme az egészséges életmód népszerűsítése, hosszú távon olyan események és programok patronálása, amelyek kiemelt társadalmi jelentőséggel bírnak.

A Ferencvárosi Torna Club komoly hagyományokkal bíró hazai női kézilabdacsapatának támogatása ezáltal szervesen illeszkedik stratégiánkba és bízunk benne, hogy az együttműködés által a magyar kézilabdasport további sikereihez mi is hozzájárulhatunk." – mondta Nepp Zoltán, a Lidl Magyarország beszerzési ügyvezető igazgatója.

A szerződés aláírásával kapcsolatban az FTC kézilabda szakosztályának ügyvezető igazgatója, Bognár László elmondta, számára a stabilitás és a folyamatos fejlődés a legfontosabb, ehhez pedig óriási segítség a Lidl szerepvállalása.

Bognár László (balra) és Nepp Zoltán a szerződés aláírásakor Forrás: Nba

„A szponzorációs megállapodások akkor sikeresek, ha az együttműködésből mindkét fél profitálhat, így az a célunk, hogy a sikereinkkel és az általunk képviselt filozófiával járuljunk hozzá a Lidl Magyarország törekvéseinek széleskörű megismertetéséhez – mondta Bognár László. – Az említett sikerekhez számunkra jelentős lépés a most aláírt szerződés. Azt gondolom, hogy

Az ügyvezető igazgató hozzátette, a visszajelzések alapján jó az az út, amelyen a Ferencváros jár, ennek köszönhető, hogy nagyhírű cégek is társulnak a klubhoz.

A női csapat mellett a férfi- és az utánpótlás együttesek mezére is felkerül a logó Forrás: Fradi.hu

„Az elmúlt évek során konzekvensen kitartottunk az elveink mellett, felépítettük az utánpótlásunkat, amely ma nagyon szilárd alapot ad, a működésünk pedig kiszámítható. Ez a kiszámíthatóság, a megbízhatóság és a stabilitás a partnerek felé is vonzó képet mutat, és azt tapasztaljuk, hogy szívesen csatlakoznak hozzánk.

Látjuk a jövő igen biztos alapjait, de ahhoz, hogy két-három ilyen komoly szerződést tudtunk kötni, kellettek az ezt megelőző lépések, amelyeknek köszönhetően az évek során ilyen hitelesen tudtuk képviselni az álláspontunkat.

A Lidl szerepvállalásával még stabilabbak lehetünk, ezért hálás vagyok a klubvezetésnek és mindazoknak, akik a hosszú, alapos és mindenre kiterjedő tárgyalássorozat alatt hozzájárultak az egyezség létrejöttéhez."

Közép-Európa egyik legnépszerűbb egyesületének, az idén 120 éves Ferencvárosi Torna Clubnak a legsikeresebb szakosztályai közé tartozik a kézilabda. A sportágban Magyarországon egyedülálló módon a felnőtt női és férfi csapata is az NB I-ben szerepel, a hölgyek a szakág 1950-es alapítása óta egyaránt tizenkétszer ünnepelhettek bajnoki címet és Magyar Kupa-elsőséget, miközben kétszer a Bajnokok Ligája-döntőbe is bekerültek, illetve háromszor megnyerték a Kupagyőztesek Európa Kupáját. Az utóbbi négy évben az FTC-Rail Cargo Hungaria mindannyiszor Európa legjobb nyolc csapata közé jutott, keretében jelenleg nyolc magyar válogatott kézilabdázó található.