Szilveszter előtt két nappal rendezik a Fradi-Győr kézirangadót

Debrecen, 2019. március 17. A győri Eduarda Amorim (b) és a ferencvárosi Mészáros Rea a női kézilabda Magyar Kupa döntőjében játszott Győri Audi ETO KC - FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzésen a debreceni Főnix Csarnokban 2019. március 17-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A címvédő Győri Audi ETO és a legfőbb riválisa, a Ferencváros december 29-én találkozik először a bajnokságban – elkészült a női NB I 2019–2020-as idényének sorsolása.

A Magyar Kézilabda Szövetség elkészítette az NB I-es női bajnokság sorsolását. A Ferencváros és a Győri Audi ETO KC először december 29-én találkozik a Népligetben, a második meccsre május 3-án kerül sor Győrben.

Ismét különleges időpontban rendezik a Fradi-Győr rangadót Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A magyar szövetség honlapja szerint a Bajnokok Ligája-aranyérmes győriek az EHF Kupa-győztes Siófok otthonában, a fővárosiak pedig az Érd vendégeként kezdik a bajnokságot.

A bajnokság 1. fordulója hivatalosan 2019. szeptember 1-én lesz, míg az utolsó fordulót 2020. május 23-án rendezik. Az időpontok a nemzetközi kupaszereplések függvényében még változhatnak, a hivatalos menetrend várhatóan augusztus elejére készül el.

A női NB I-ben továbbra is 14 csapat vesz részt, valamennyi helyezés a 26 fordulóból álló körmérkőzéses rendszerben dől el, rájátszást nem rendeznek.

A női bajnokság mezőnye:
Alba Fehérvár KC, Békéscsabai ENKSE, Dunaújvárosi Kohász KA, DVSC Schaeffler, Érd HC, FTC-Rail Cargo Hungaria, Győri Audi ETO KC, Kisvárda Master Good SE, Mosonmagyaróvári KC SE, MTK Budapest, Siófok KC, Szent István SE, Szombathelyi KKA, Váci NKSE

A teljes program itt tekinthető meg.