Vágólapra másolva!
A címvédő Győri Audi ETO KC a norvég Vipers Kristiansand ellen lép pályára szombaton 15.15-kor a Papp László Budapest Sportarénában. A meccs előtt pár órával már lehetett érezni, hogy hamarosan a női kézilabda-szezon csúcseseményes veszi kezdetét. A szurkolók különböző játékokat próbálhattak ki a helyszíne, na meg magyaros ételeket is kóstolhattak.

A legtöbb szurkolót természetesen zöld-fehérben lehetett látni, a győri drukkerek egyértelmű fölényben voltak már a meccs előtt, na meg az arénában is abban lesznek. A magyar fanatikusok mellett francia és orosz drukkerek is akadtak szép számmal Papp László Budapest Sportaréna előtt.

A szurkolók jól érezték magukat Forrás: Origo

A Metz egyik szurkolója elmondta az Origo kérdésére, hogy már napokkal ezelőtt megérkeztek a barátaikkal a magyar fővárosba, ahol remekül érzik magukat. Arra a kérdésre, hogy milyen eredménnyel lenne elégedett, a következőket válaszolta:

„Biztos vagyok benne, hogy ezúttal nem a Győr fog örülni. Szerintem

a magyar csapat ellen játszunk majd a döntőben, de érzem annyira erősnek magunkat, hogy elhódítsuk a BL-trófeát.

Vasárnap este szeretnénk ünnepelni" – mondta a szurkoló.

Különböző kézilabdás játékokat is kipróbálhattak a drukkerek Forrás: Origo

A győri drukkerek természetesen másképp látják az esélyeket. Kérdésünkre egy Görbicz-mezes drukker elmondta, bízik benne, hogy

megszerzik sorozatban a harmadik BL-siker, de nem lesz könnyű, mivel az ellenfelek is kiváló erőt képviselnek.

A hangulatra tehát már a final four előtt sem lehetett panasz. A napsütés, a jó hangulat, a finom magyaros ételek, na és persze kézilabdás játékok a világsztárokon a sor.