A szövetségi kapitány a Győrt tartja a négyes döntő esélyesének

RASMUSSEN, Kim
Debrecen, 2017. június 10. Kim Rasmussen, a magyar válogatott dán szövetségi kapitánya a női kézilabda világbajnokság selejtezőjében játszott Magyarország - Szlovákia mérkőzésen a debreceni Főnix Csarnokban 2017. június 10-én. A magyar válogatott 28-19-re legyőzte Szlovákia csapatát. A világbajnokságnak idén Németország ad otthont decemberben. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint a címvédő Győri Audi ETO KC a Bajnokok Ligája hétvégi, budapesti négyes döntőjének esélyese.

- nyilatkozta a dán edző az európai szövetség honlapján.

Rasmussen hozzátette, lehetséges, hogy védekezésben van gyenge pontja az ETO-nak, de ebben is sokat javult, ezért nem hiszi, hogy bármelyik riválisa képes lesz nyerni ellene.

Kim Rasmussen szerint a Győr nyeri a női kézilabda Final Fourt Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A négyszeres BL-győztes győriek szombaton 15.15-től a norvég Vipers Kristiansanddal találkoznak az elődöntőben, a Papp László Budapest Sportarénában.

A másik ágon az orosz Rosztov-Don és a francia Metz HB mérkőzik egymással. A helyosztókat vasárnap rendezik.A magyar válogatott másodedzője, Siti Beáta szerint aki le akarja győzni a győrieket, annak le kell lassítania a címvédő játékát.
"Először is Oftedalt és Grootot hibázásra kell kényszeríteni, és elérni, hogy a csapat ne vezethessen olyan gyors támadásokat, amilyeneket szokott" - tette hozzá.