A sajtótájékoztatón sem volt béke a Szeged-Vardar után

A Szeged és a macedón Szkopje játékosai dulakodnak a kézilabda férfi Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott MOL-Pick Szeged - Vardar Szkopje visszavágó mérkőzésen
Vágólapra másolva!
A Szeged hazai pályán 29-25-re nyert a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének második meccsén, de nem tudta ledolgozni hátrányát a Vardar Szkopjével szemben, így a macedón csapat jutott a kézilabda BL négyes döntőjébe, Kölnbe.

A meccs végén óriási tömegjelenet alakult ki, alig lehetett szétválasztani a feleket. A provokálásban élen járt a szlovén Stas Skube, aki tavaly még a Szeged játékosa volt.

A Vardart erősítő irányító folyamatosan hergelte magát és a közönséget is, és végig mondta a magáét a szegedi kispad felé. A lefújás után is volt egy kis affér, Pastor ment volna kezet fogni az ellenfél edzőjével, Roberto García Parrondóval, aki szintén játszott három évet Szegeden, Pastor irányítása alatt, de elsőre nem fogadta a szegedi edző gesztusát.

A Szeged és a macedón Szkopje játékosai dulakodnak a kézilabda férfi Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott MOL-Pick Szeged - Vardar Szkopje visszavágó mérkőzésen Forrás: MTI/Ujvári Sándor

A sajtótájékoztatón is kitért az esetre Pastor, szerinte a neveltetés nagyon fontos és akkor is sportszerűnek kell maradni, ha nyer vagy éppen kikap a csapatunk. Pastor egyébként a kettejük közötti feszültséget firtató kérdés után kiment a teremből, miközben Skube folyamatosan mondta neki a magáét, főleg azt szajkózva, hogy most megmutatta, milyen ember is ő valójában.

Parrondo egyébként magyarul is beszélt a sajtótájékoztatón, elmondta, hogy tiszteli korábbi mesterét és semmi csúnyát nem mondott neki, ellentétben Pastorral és később oda is ment hozzá az elmaradt kézfogás miatt.