Vágólapra másolva!
A Győri ETO együttese egygólos előnnyel várta az Odense elleni BL-visszavágót. A Bajnokok Ligája címvédő magyar csapat egyértelmű esélyesként lépett pályára a dán riválisa ellen, és a félidő utolsó 10 percében egy magabiztos 8 gólos vezetést szerzett. A második játékrészben tovább növelte az előnyét a hazai csapat, és kiütéssel jutott be a budapesti Final Fourba.

A vendég dánok agresszív támadójátékkal kezdték a mérkőzést, még a 11. percben is 6-6 volt a találkozó állása. A győriek remek átlövésekkel és betörésekkel szerezték a gólokat, viszont a védekezés akadozott, és Leynaud kapus sem tudott bravúrokat bemutatni. A félidő utolsó 10 percére döntetlen állással fordultak a felek. A játékrész utolsó harmadában a dánok elkezdtek kapkodni, amit a Győr gyors támadásbefejezésekkel büntetett, és percek alatt 16-10-re módosította az állást. Oftedal, Amorim és Bódi is gólt tudott szerezni, majd Pintea is sikeresen fejezett be egy lerohanást. Végül egy 8-0-s győri rohanás után mehettek szünetre a csapatok. Az utolsó 10 percben szinte hibátlanul játszott a magyar együttes.

Stine Oftedal klasszis teljesítményt nyújtott az Odense ellen Forrás: Csudai Sándor - Origo

A második félidőben ott folytatta a Győr, ahol az első félidőben abbahagyta. Többek között Amorim és Groot remek átlövései, Pintea bellóból és Bódi szélről szerzett találatai után, a 40. percben már 26-12 volt az eredmény. A hazai csapat a remek támadójáték mellett kiválóan is védekezett, Leynaud parádézott a kapuban, és a hatos fal is szépen működött. Danyi Gábor igyekezett minden játékosát tűzben tartani és a játékidőt egyenletesen elosztani. Az utolsó 10 percben a sérüléséből visszatérő Nora Mörk találatainak is örülhetett a győri közönség. A Győri ETO remek játékkal és megérdemelten jutott újra a budapesti Bajnokok Ligája Final Fourba.