Vágólapra másolva!
A Ferencváros kézilabdacsapata szerződtette Bohács Sándort, a Budakalász magyar válogatott balszélsőjét.

A 24 éves, rendkívül tehetséges játékos két évre írt alá, és a szezon végén csatlakozik a Ferencvároshoz, írja a klub honlapján megjelent közelmény. Bohács a Budakalász egyik legjobbja, a házi góllövőlistát vezeti a 13 mérkőzésen szerzett 46 találattal, tavaly 25 bajnokin 59 gólt lőtt, jelenlegi vezetőedzőnk, Horváth Attila kezei alatt pedig, két éve 25 bajnokin 82 gólt szerzett a Budakalász színeiben. Az idén a decemberi NB I-es találkozónkon hat, a két Ligakupa-meccsen pedig hét gólt lőtt a Ferencvárosnak.

Az ilyen gólokért igazolták le Bohácsot a fővárosiak:

„Mindig jól ment a Fradi ellen, legutóbb pedig kettőzött erővel játszottam, hogy bizonyítsak a Ferencváros vezetőinek – kezdte a válogatottban 2018 áprilisában bemutatkozott, azóta a keretben öt mérkőzésen helyet kapó, villámléptű szélső, aki a világbajnokságra azonban nem utazhatott el. – Sok játékossal játszottam már a Fradi jelenlegi keretéből, így nem lesz annyira idegen a közeg. Egyébként már 2016-ban is tárgyaltam az akkor még másodosztályú Ferencvárossal, akkor végül az NB I-es Budakalásszal sikerült megegyeznem,

„Régóta terveink között szerepelt Bohács Sándor leigazolása, aki azóta a magyar válogatottban is bemutatkozhatott – kezdte Király Sándor szakosztályvezető. – Nem véletlenül szerettük volna már évekkel ezelőtt megszerezni, a tehetsége már akkor is nyilvánvaló volt.

Örülök, hogy egy újabb fiatal magyar válogatott játékosnak adhatunk lehetőséget a Ferencvárosban, hogy kibontakoztathassa karrierjét."

Az FTC a télen kölcsönvette a Szeged 19 éves beállóját, Tóth Józsefet, valamint a napokban szerződést hosszabbított két kulcsjátékosával, a szlovák válogatott Marián Zernoviccsal és a montenegrói válogatott Bozo Andjeliccsel.